Προσφορές* Νέων Μελών

Είναι πολύ υποκειμενικό το ποια προσφορά* για νέα μέλη είναι καλή, από τη στιγμή που ο καθένας μας έχει τα δικά του «θέλω». Σε γενικές γραμμές ωστόσο, όταν ένας παίκτης κάνει εγγραφή σε μια στοιχηματική πλατφόρμα, η επιβράβευση που θα λάβει θα είναι είτε προσφορά* στην πρώτη του κατάθεση, είτε προσφορά* στοιχήματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν κάποιοι όροι και προϋποθέσεις τους οποίους θέτουν οι book. Πως λοιπόν θα βρείτε την προσφορά* που σας ταιριάζει;

×

Το Bonus-eggrafis.gr βγήκε στον αέρα το 2017, με καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα ώστε να καλύψει τις απορίες σας σχετικά με το πεδίο προσφορών* των Bookmakers και να κάνει σύγκρισή μεταξύ των προσφορών* τους.
Πλέον το περιεχόμενο όλων των σελίδων που διαβάζετε στο Bonus-eggrafis.gr δεν είναι εφικτό να ανανεώνεται όπως θα θέλαμε καθώς η Ε.Ε.Ε.Π. έχει απαγορεύσει ρητά τις αναφορές σχετικά με Bonus πρώτης κατάθεσης*, προσφορές*, προγράμματα ανταμοιβής*, πριμ*, έπαθλα* κλπ.
Στις σελίδες του Bonus-eggrafis.gr θα μπορείτε να διαβάσετε μόνο τα είδη των προσφορών* (γενικά) που υπάρχουν στην Ελλάδα και πως λειτουργούν, χωρίς λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος Bookmaker έχει τους καλύτερους όρους ή τις καλύτερες προσφορές*. 21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Θα πρέπει σε πρώτη φάση, να έχετε στο μυαλό σας, πως οι προσφορές* στοιχήματος ταιριάζουν περισσότερο σε όσους δεν έχουν τη διάθεση να σπαταλήσουν χρόνο προκειμένου να κάνουν αναλήψιμο η προσφορά εγγραφής* που τους έχει δοθεί. Αλλά ως γνωστόν, η υπομονή είναι αρετή και στην περίπτωση της προσφοράς* στην πρώτη κατάθεση, τα κέρδη θα είναι ασφαλώς μεγαλύτερα.

Ποιες προσφορές* υπάρχουν για τα νέα μέλη;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι στοιχημάτων για τα νέα μέλη. Αν είστε αρχάριος ειδικά, θα σας φανεί «βουνό». Για αυτό, παρακάτω θα προσπαθήσουμε να τα αναλύσουμε…

Προσφορά* πρώτης κατάθεσης

Πρόκειται για την πιο δημοφιλή προσφορά* των ιστοσελίδων στην Ελλάδα για τους νέους παίκτες. Ουσιαστικά, οι books επιβραβεύουν τα νέα μέλη τους για την εγγραφή τους και στην πρώτη κατάθεση που θα κάνουν πολλαπλασιάζουν το ποσό 100% (υπάρχουν περιπτώσεις που είναι 50%, ή 200%).

Επιστροφή στοιχήματος

Είναι μια από τις «κλασικές» προσφορές* των στοιχηματικών ιστοσελίδων, που μερικές φορές είναι διαθέσιμοι και για τα νέα μέλη. Εφόσον το ποντάρισμα σας τηρεί τις προϋποθέσεις που βάζει ο μπουκ, τότε ακόμα και να χάσετε σας επιστρέφεται το ποσό που στοιχηματίσατε. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε παιχνίδι χωρίς ρίσκο και να εξοικειωθείτε πιο εύκολα με την ιστοσελίδα.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση

Τη συγκεκριμένη προσφορά* δεν θα τη συναντήσετε τόσο συχνά. Όχι στο στοίχημα τουλάχιστον. Με απλά λόγια, ο μπουκ θα σας δώσει μια προσφορά* στοιχήματος χωρίς να κάνετε κατάθεση. Αυτό συμβαίνει προκειμένου να τεστάρετε την πλατφόρμα του και να δείτε τι… παίζει από γεγονότα και αγορές.

Ενισχυμένες* αποδόσεις

Άλλη μια προσφορά* που δεν είναι από τις πλέον συνηθισμένες για τα νέα μέλη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, με την εγγραφή, η πλατφόρμα θα σας επιβραβεύσει* δίνοντας σας τη δυνατότητα να παίξετε σε ένα συγκεκριμένο ματς με ενισχυμένες τις αποδόσεις. Σας δίνει έτσι τη δυνατότητα, εφόσον κερδίσετε να έχετε ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

Προσφορά* στοιχήματος

Είναι μια από τις πιο συνηθισμένες προσφορές* μετά την εγγραφή σας σε μια νέα στοιχηματική πλατφόρμα. Ουσιαστικά, ο bookmaker σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε μια πρώτη γεύση χωρίς ρίσκο. Πιθανότατα, το στοίχημα θα είναι πάνω σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ θα πρέπει να πληρείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως σε περίπτωση που κερδίσετε το προσφορά* στοιχήματος, τότε μπορείτε να κάνετε κανονικά ανάληψη μόνο τα κέρδη και όχι το ποσό της προσφοράς*. Είναι σπάνιο ο book να σας αφήσει να «σηκώσετε» και το ποσό που σας προσφέρει για δωρεάν στοιχηματισμό από μόνο του.

Μπορώ να συνδυάσω τη προσφορά* πρώτης κατάθεσης με άλλες προσφορές*;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους όρους που θέτει η στοιχηματική πλατφόρμα στην οποία θα παίξετε. Για το λόγο αυτό, είναι πάρα πολύ πρακτικό πριν κάνετε την πρώτη σας κατάθεση να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις προϋποθέσεις που θέτει ο μπουκ, έτσι ώστε να γνωρίζετε αν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την επιβράβευση* της πρώτης κατάθεσης σε συνδυασμό με κάποια άλλη προσφορά*.

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αρμόδιος ρυθμιστής ΜGA. Συμμετοχή μόνο άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 2109237777.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε καθημερινά νέες προσφορές* στοιχήματος!

Σύμφωνα με τον κανονισμό εμπορικής επικοινωνίας της ΕΕΕΠ απαγορεύονται ρητά να χρησιμοποιούνται οι λέξεις που αναγράφουν «Bonus – Μπόνους – Μπονους Εγγραφης – Bonus Eggrafis – Bet Bonus“, οι αναφορές σε χρηματικά ποσά (πχ 100% Bonus έως 100€), οι προτροπές τύπου («Παίξε» «Πόνταρε», Στοιχημάτισε» κλπ), ενώ δεν επιτρέπεται να αναγράφονται αποδόσεις (πχ η ισοπαλία δίνεται σε απόδοση 3,10)… Το bonus-eggrafis.gr ενημερώνει χωρίς να προτρέπει κάποιον να συμμετέχει σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, σεβόμενο απόλυτα τον κανονισμό!