×

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. H συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Οποιαδήποτε αναφορά σε προσφορές, προγράμματα ανταμοιβής, πριμ και έπαθλα δεν συνοδεύεται από ποσά καθώς απαγορεύεται από τους κανονισμούς της ΕΕΕΠ. Για να δείτε τις προσφορές θα πρέπει είστε εγγεγραμμένο μέλος της πλατφόρμας.

Προσφορές Νέων Μελών

Είναι πολύ υποκειμενικό το ποια προσφορά για νέα μέλη είναι καλή, από τη στιγμή που ο καθένας μας έχει τα δικά του «θέλω». Σε γενικές γραμμές ωστόσο, όταν ένας παίκτης κάνει εγγραφή σε μια στοιχηματική πλατφόρμα, η επιβράβευση που θα λάβει θα είναι είτε πριμ στην πρώτη του κατάθεση, είτε free bet. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν κάποιοι όροι και προϋποθέσεις τους οποίους θέτουν οι book. Πως λοιπόν θα βρείτε την προσφορά που σας ταιριάζει;

Θα πρέπει σε πρώτη φάση, να έχετε στο μυαλό σας, πως τα free bets ταιριάζουν περισσότερο σε όσους δεν έχουν τη διάθεση να σπαταλήσουν χρόνο προκειμένου να κάνουν αναλήψιμο το μπόνους που τους έχει δοθεί. Αλλά ως γνωστόν, η υπομονή είναι αρετή και στην περίπτωση του πριμ στην πρώτη κατάθεση, τα κέρδη θα είναι ασφαλώς μεγαλύτερα.

Ποιες προσφορές υπάρχουν για τα νέα μέλη;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι δωρεάν στοιχημάτων για τα νέα μέλη. Αν είστε αρχάριος ειδικά, θα σας φανεί «βουνό». Για αυτό, παρακάτω θα προσπαθήσουμε να τα αναλύσουμε…

Πριμ πρώτης κατάθεσης

Πρόκειται για την πιο δημοφιλή προσφορά των ιστοσελίδων στην Ελλάδα για τους νέους παίκτες. Ουσιαστικά, οι books επιβραβεύουν τα νέα μέλη τους για την εγγραφή τους και στην πρώτη κατάθεση που θα κάνουν πολλαπλασιάζουν το ποσό 100% (υπάρχουν περιπτώσεις που το μπόνους είναι 50%, ή 200%).

Επιστροφή στοιχήματος

Είναι μια από τις «κλασικές» προσφορές των στοιχηματικών ιστοσελίδων, που μερικές φορές είναι διαθέσιμοι και για τα νέα μέλη. Εφόσον το ποντάρισμα σας τηρεί τις προϋποθέσεις που βάζει ο μπουκ, τότε ακόμα και να χάσετε σας επιστρέφεται το ποσό που στοιχηματίσατε. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε παιχνίδι χωρίς ρίσκο και να εξοικειωθείτε πιο εύκολα με την ιστοσελίδα.

Μπόνους χωρίς κατάθεση

Τη συγκεκριμένη προσφορά δεν θα τη συναντήσετε τόσο συχνά. Όχι στο στοίχημα τουλάχιστον. Με απλά λόγια, ο μπουκ θα σας δώσει ένα free bet χωρίς να κάνετε κατάθεση. Αυτό συμβαίνει προκειμένου να τεστάρετε την πλατφόρμα του και να δείτε τι… παίζει από γεγονότα και αγορές.

Ενισχυμένες αποδόσεις

Άλλη μια προσφορά που δεν είναι από τις πλέον συνηθισμένες για τα νέα μέλη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, με την εγγραφή, η πλατφόρμα θα σας επιβραβεύσει δίνοντας σας τη δυνατότητα να παίξετε σε ένα συγκεκριμένο ματς με ενισχυμένες τις αποδόσεις. Σας δίνει έτσι τη δυνατότητα, εφόσον κερδίσετε να έχετε ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

Free bets

Είναι μια από τις πιο συνηθισμένες προσφορές μετά την εγγραφή σας σε μια νέα στοιχηματική πλατφόρμα. Ουσιαστικά, ο bookmaker σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε μια πρώτη γεύση χωρίς ρίσκο. Πιθανότατα, το free bet είναι πάνω σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ θα πρέπει να πληρείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως σε περίπτωση που κερδίσετε το free bet, τότε μπορείτε να κάνετε κανονικά ανάληψη μόνο τα κέρδη και όχι το ποσό της προσφοράς. Είναι σπάνιο ο book να σας αφήσει να «σηκώσετε» και το ποσό που σας προσφέρει για δωρεάν στοιχηματισμό από μόνο του.

Μπορώ να συνδυάσω το μπόνους πρώτης κατάθεσης με άλλες προσφορές;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους όρους που θέτει η στοιχηματική πλατφόρμα στην οποία θα παίξετε. Για το λόγο αυτό, είναι πάρα πολύ πρακτικό πριν κάνετε την πρώτη σας κατάθεση να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις προϋποθέσεις που θέτει ο μπουκ, έτσι ώστε να γνωρίζετε αν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το πριμ της πρώτης κατάθεσης σε συνδυασμό με κάποια άλλη προσφορά.