Προγράμματα Ανταμοιβής*

Το πρόγραμμα ανταμοιβής* είναι είναι μία προωθητική ενέργεια των στοιχηματικών ιστοσελίδων που επιβραβεύει τους παίκτες ανάλογα με την παικτική τους δραστηριότητα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Κάθε στοιχηματική πλατφόρμα, έχει τη δικιά της στρατηγική και μέθοδο υπολογισμού στα loyalty rewards. Ένας από τους τρόπους ανταμοιβής που συναντάτε πιο συχνά ωστόσο, είναι μέσω πόντων και βαθμίδων.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. H συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Οποιαδήποτε αναφορά σε προσφορές*, προγράμματα ανταμοιβής*, πριμ* και έπαθλα* δεν συνοδεύεται από ποσά X καθώς απαγορεύεται από τους κανονισμούς της ΕΕΕΠ. Για να δείτε τις προσφορές* θα πρέπει είστε εγγεγραμμένο μέλος της πλατφόρμας.

Σε γενικές γραμμές, αυτά εξαρτώνται από τον αριθμό των στοιχημάτων, τα λεφτά που έχουν πονταριστεί και τον τύπο των αγορών. Ανάλογα με τη συχνότητα της δραστηριότητας των παικτών, χωρίζονται σε βαθμίδες. Κάθε βαθμίδα έχει τα δικά της προνόμια (δώρα, χρηματικά ποσά, ταξίδια, καλύτερες αποδόσεις κλπ).

Υπάρχουν πάντως και bookmakers που δεν χρησιμοποιούν το πρόγραμμα των βαθμίδων. Σε αυτή την περίπτωση, συνήθως οι πόντοι ανταλλάσσονται με free bets η πραγματικά χρήματα. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως όσο πιο μεγάλη είναι η δραστηριότητα του παίκτη, τόσο πιο πλουσιοπάροχα ανταμείβεται.

Είδη προγραμμάτων επιβράβευσης* από τις πλατφόρμες

Σύστημα με πόντους

Η πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων που διαθέτουν πρόγραμμα ανταμοιβής* χρησιμοποιούν ένα σύστημα πόντων. Το πως συγκεντρώνονται οι πόντοι πάντως, διαφέρει από bookmaker σε bookmaker. Μπορεί να συγκεντρώνονται με τη συχνότητα παιχνιδιού, ή τα ποσά που έχουν δαπανηθεί, ή τα ποσά που παίζονται σε κάθε στοίχημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις πάντως, τα παραπάνω δίνουν διαφορετικούς πόντους και σε όσο περισσότερο παίζει κανείς, τόσο πιο πιθανό είναι να επιβραβευθεί.

Ανάλογα με την παικτική δραστηριότητα

Σε μερικές περιπτώσεις, οι books οργανώνουν το πρόγραμμα ανταμοιβής* τους σε βαθμίδες. Όσο συχνότερα παίζει ο παίκτης και όσα περισσότερα χρήματα ξοδεύει εβδομαδιαίως, ή μηνιαίως, τόσο πιο ψηλά βρίσκεται. Όσο ψηλότερα βρίσκεται ο παίκτης, τόσο περισσότερα είναι και τα προνόμια που απολαμβάνει. Αν για παράδειγμα υπάρχει επιστροφή στοιχήματος, όσο βρίσκεται ψηλά στη βαθμίδα έχουν τη μεγαλύτερη επιστροφή σε περίπτωση ήττα. Παράλληλα, αρκετές πλατφόρμες κάνουν διάφορα δώρα, όπως ταξίδια, γεύματα και οτιδήποτε άλλο, με βάση την παικτική δραστηριότητα των μελών τους.

Δώρα

Υπάρχουν πλατφόρμα που συμπεριλαμβάνουν διάφορα δώρα στο πρόγραμμα ανταμοιβής* τους. Χρησιμοποιούν ένα σύστημα πόντων, οι οποίοι ανταλλάσσονται με διάφορα υλικά αγαθά. Κάποιες φορές οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν και με τη συμμετοχή σε διάφορα τουρνουά, όπου και εκεί ασφαλώς προσφέρονται ανάλογα δώρα.

Cash Back

Πρόκειται για έναν από τους πιο συνηθισμένους τρόπους ανταμοιβής. Η επιστροφή στοιχήματος είναι ένας τρόπος επιβράβευσης στα πιστά μέλη των ιστοσελίδων που χρησιμοποιούν βαθμίδες ανάλογα με την παικτική τους δραστηριότητα. Φυσικά, όσο πιο πολύ παίζει κανείς, τόσο περισσότερες φορές έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί από το cash back.

Ενισχυμένες αποδόσεις

Υπό περιπτώσεις και αφού ο παίκτης συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό πόντων, υπάρχει περίπτωση να του δοθεί η δυνατότητα να παίξει με ενισχυμένες αποδόσεις. Κάποιες φορές μάλιστα, δεν αποκλείεται ο μπουκ να του δώσει το ελεύθερο να αλλάξει το line δραματικά. Όταν αυτό συμβαίνει πάντως, πάντα υπάρχει όριο πονταρίσματος.

Free bets

Είναι ο πιο συχνός τρόπος επιβράβευσης για όσους συμμετέχουν σε προγράμματα ανταμοιβής*. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για το πότε οι στοιχηματικές πλατφόρμες δίνουν τα δωρεάν στοιχήματα. Μπορεί ο παίκτης να το λάβει όταν συμπληρώσει έναν αριθμό πόντων, ή σε επετείους και γενέθλια. Σε γενικές γραμμές ωστόσο, τα free bets προσφέρονται ανάλογα με τα ποσά που έχουν δαπανηθεί.

Σε τι διαφέρει η επιβράβευση από τις υπόλοιπες προσφορές*

Υπάρχει μια βασική διαφορά στο πρόγραμμα ανταμοιβής* και τις υπόλοιπες προσφορές* και αυτή είναι πως το πρώτο βασίζεται καθαρά στην παικτική δραστηριότητα. Ο μόνος τρόπος για να το λάβεις, είναι να ποντάρεις τα κατάλληλα ποσά, σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, ώστε να καλύψεις τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Στις περισσότερες -αν όχι σε όλες τις περιπτώσεις- η επιβράβευση μέσω του προγράμματος ανταμοιβής* είναι μεγαλύτερη από ότι οι υπόλοιπες προσφορές*. Αυτό συμβαίνει γιατί ο παίκτης έχει αποδείξει την «πίστη» του στον μπουκ και επομένως αυτός δίνει μεγαλύτερο βάρος στην δική του ευχαρίστηση.

Σκοπός του προγράμματος ανταμοιβής* είναι να κρατήσει τα μέλη της πλατφόρμας ενεργά και για αυτό τους δίνει το κίνητρο προκειμένου να χρησιμοποιούν αποκλειστικά την ιστοσελίδα της. Συνήθως δε, δεν έχουν τους περιορισμούς που υπάρχουν στα υπόλοιπα πριμ* για να ενεργοποιηθούν.

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αρμόδιος ρυθμιστής ΜGA. Συμμετοχή μόνο άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 2109237777.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

×
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε καθημερινά νέες προσφορές* στοιχήματος!

όρους & προυποθέσεις και αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικά email από bonus-eggrafis.gr σχετικά με προσφορές σε καζίνο.

Σύμφωνα με τον κανονισμό εμπορικής επικοινωνίας της ΕΕΕΠ απαγορεύονται ρητά να χρησιμοποιούνται οι λέξεις που αναγράφουν «Bonus – Μπόνους – Μπονους Εγγραφης – Bonus Eggrafis – Bet Bonus“, οι αναφορές σε χρηματικά ποσά (πχ 100% Bonus έως 100€), οι προτροπές τύπου («Παίξε» «Πόνταρε», Στοιχημάτισε» κλπ), ενώ δεν επιτρέπεται να αναγράφονται αποδόσεις (πχ η ισοπαλία δίνεται σε απόδοση 3,10)… Το bonus-eggrafis.gr ενημερώνει χωρίς να προτρέπει κάποιον να συμμετέχει σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, σεβόμενο απόλυτα τον κανονισμό!