×

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. H συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Οποιαδήποτε αναφορά σε προσφορές, προγράμματα ανταμοιβής, πριμ και έπαθλα δεν συνοδεύεται από ποσά καθώς απαγορεύεται από τους κανονισμούς της ΕΕΕΠ. Για να δείτε τις προσφορές θα πρέπει είστε εγγεγραμμένο μέλος της πλατφόρμας.

Πριμ στα Κέρδη

Μια από τις πιο συνηθισμένες προωθητικές ενέργειες των στοιχηματικών ιστοσελίδων, είναι το πριμ στα κέρδη. Είτε σε παρολί, είτε σε μονά, οι μπουκ δίνουν στον παίκτη τη δυνατότητα να ενισχύσει τα κέρδη του εφόσον πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει.

Σε μερικές περιπτώσεις, πρόκειται για γεγονότα από τα πιο σημαντικά της ημέρας, τα οποία η ίδια η πλατφόρμα καθορίζει και σου προσφέρει. Αυτό θα το συναντήσεις κυρίως όταν πρόκειται για ξεχωριστά παιχνίδια. Πιο σπάνια θα τα συναντήσεις στα παρολί. Και σε αυτά πάντως, εφόσον έχεις ακολουθήσει τους περιορισμούς που υπάρχουν, αν πας ταμείο τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται.

Τι παιχνίδια θα βρεις;

Καθημερινά, αρκετές στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν ενισχυμένες αποδόσεις σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Συνήθως, αυτά είναι κάποια από τα πιο σημαντικά του προγράμματος και στην ουσία οι στοιχηματικές πλατφόρμες δίνουν στους παίκτες τη δυνατότητα να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους. Από εκεί και πέρα όμως, θα συναντήσεις και διάφορες προωθητικές ενέργειες στα παρολί.

Οι συγκεκριμένες προσφορές αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και συνήθως είναι διαθέσιμες οι περισσότερες αγορές. Είναι σημαντικό ωστόσο, να τσεκάρετε τους όρους και τις προϋποθέσεις που βάζει η πλατφόρμα για να διαπιστώσετε αν αφορά τις επιλογές για pre game ή ζωντανό στοίχημα.

Τι να προσέξεις;

Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός πριν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις κάποια προσφορά που αφορά τα πριμ στα κέρδη. Όπως συμβαίνει με όλες τις προωθητικές ενέργειες των ιστοσελίδων, έτσι και εδώ, οι στοιχηματικές πλατφόρμες θέτουν συγκεκριμένους όρους και περιορισμούς για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις προσφορές. Για το λόγο αυτό, να διαβάσεις προσεκτικά τους περιορισμούς που σε αφορούν πριν αποφασίσεις να παίξεις.

Ελάχιστη απόδοση

Είναι πολύ πιθανό, ο book στον οποίο παίζεις να βάζει κάποιο περιορισμό στις αποδόσεις που ισχύον στις προσφορές. Για παράδειγμα, οι περισσότερες πλατφόρμες θέτουν ως ελάχιστη απόδοση για να πάρεις κάποια προσφορά το 1.50. Για αυτό, πριν αποφασίσεις να παίξεις, σιγουρέψου πως έχεις διαβάσει καλά τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Συμμετέχουσες αγορές

Είναι εξίσου σημαντικό να δώσεις προσοχή στις αγορές που είναι διαθέσιμες για να έχεις δικαίωμα να διεκδικήσεις το πριμ στα κέρδη. Για παράδειγμα, στις περισσότερες προωθητικές τους ενέργειες, οι books δεν επιτρέπουν τις 2-way επιλογές. Δηλαδή εκείνες που μεγαλώνουν τη δυνατότητα κέρδους στο 50%. Για αυτό, καλό είναι πριν παίξεις να τσεκάρεις τις αγορές που είναι διαθέσιμες. Επίσης σημαντική παράμετρος, είναι να τσεκάρεις αν το πριμ αφορά μόνο το pre match, ή και το live betting.

Cash Out

Οι περισσότερες στοιχηματικές παλτφόρμες πλέον, διαθέτουν την δυνατότητα cash out. Δίνουν έτσι τη δυνατότητα στους παίκτες να πάρουν το παιχνίδι στα χέρια τους και όποτε θέλουν οι ίδιοι να διευθετήσουν τα πονταρίσματα τους. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζεται πως εφόσον χρησιμοποιήσετε cash out, τότε δεν έχετε δικαίωμα να διεκδικήσετε το πριμ στα κέρδη.