X *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. H συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Οποιαδήποτε αναφορά σε προσφορές*, προγράμματα ανταμοιβής*, πριμ* και έπαθλα* δεν συνοδεύεται από ποσά καθώς απαγορεύεται από τους κανονισμούς της ΕΕΕΠ. Για να δείτε τις προσφορές* θα πρέπει είστε εγγεγραμμένο μέλος της πλατφόρμας.

Γιατί να παίξεις
 • Super προσφορές*
 • Cash-out*
 • Αξιόπιστη στοιχηματική
 • Ασιατικά χάντικαπ
Παίξε Νόμιμα 21+ UKGC
slide-1

Αξιολόγηση

Συνολική βαθμολογία
8.67
Αγορές 8.7/10
Αποδόσεις 8.6/10
Live Betting/Video 8.5/10
Μέθοδοι Πληρωμής 9/10
Εξυπηρέτηση 8.8/10
Mobile 8.1/10
Αδειοδότηση 9.5/10
Ταχύτητα Αναλήψεων 8.5/10
Προσφορές 9/10
Ιστοσελίδα 8/10

Βαθμολογήστε την στοιχηματική

Βαθμολόγησε την

8.9/10

(15 Αξιολογήσεις)

Θετικά & Αρνητικά

Πλεονεκτήματα

 • Cash-Out* & Live Streaming*
 • VIP πρόγραμμα
 • Καθημερινές προσφορές*
 • Ενισχυμένες αποδόσεις
 • Mobile και App

Μειονεκτήματα

 • Θα θέλαμε καλύτερες αποδόσεις
 • Λίγες αγορές στο μπάσκετ

Live Betting

Πλατφόρμες

Ιδιόκτητη

Cash Out

Ναι

Live Παρολί

Ναι

Συνδυασμός Prematch + Live

Ναι

Live Streaming

Ναι

Επιπλέον Live Αγορές

Ασιατικό Χάντικαπ, Κόρνερ, Εναλλακτικά Χάντικαπ (Basket), Game Χάντικαπ, Νικητής Game (Tennis)

Ελάχ. Ποντάρισμα

0.10€

Extra Live Bet Πληροφορίες

Γηπεδάκι

Ναι

Live Στατιστικά

Ναι

Novibet Εγγραφή

Με ταχύτατη εξέλιξη, αυτή τη στιγμή η Novibet συγκαταλέγεται στις κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα. Διαθέτει τη δική της ιδιόκτητη πλατφόρμα, που έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να διευκολύνει τον παίκτη, ενώ φημίζεται για τα πολλά ειδικά στοιχήματα και τα κορυφαία fun bets που κατά καιρούς προσφέρει.

Στα παραπάνω, προσθέστε τα καθημερινά παιχνίδια με μηδενική γκανιότα** (**Αφορά την επιλογή «Νικητής αγώνα» πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη) και τις υπόλοιπες Super προσφορές* του book, που κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό το προϊόν της. Διαθέσιμα είναι επίσης, το cash out* και το live streaming*.

21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Novibet προσφορές*

Σε καθημερινή βάση, η Novibet έχει μια σειρά από ιδιαίτερα δελεαστικές προωθητικές ενέργειες για τη μέλη της. Μερικά από τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού προσφέρονται με 0% γκανιότα** (**Αφορά την επιλογή «Νικητής αγώνα» πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη), ενώ για τους λάτρεις των παρολί υπάρχουν τα «Χαμ-ένα τέλος» και η «Αυτόματη Ενίσχυση στα παρολί».

0% γκανιότα** (**Αφορά την επιλογή «Νικητής αγώνα» πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη): Η Novibet είναι μία από τις λίγες πλατφόρμες στην Ελλάδα που προσφέρουν καθημερινά στα μέλη τους παιχνίδια χωρίς γκανιότα** (**Αφορά την επιλογή «Νικητής αγώνα» πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη). Ο μπουκ δηλαδή, αφαιρεί την δικιά του προμήθεια από τις αποδόσεις, αυξάνοντας έτσι το εν δυνάμει κέρδος των παικτών.

Αυτόματη ενίσχυση στα παρολί*: Δεν πρόκειται για την «κλασική» ενίσχυση στα παρολί. Η Novibet το πάει παρακάτω! Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον παίκτη, αρκεί να έχει ποντάρει σε δελτίο με τουλάχιστον τρεις επιλογές. Η συγκεκριμένη προσφορά* αφορά όλες τις αποδόσεις και όλα τα αθλήματα, είτε prematch, είτε στο live. Το ακόμα καλύτερο είναι πως το ποσό -εφόσον κερδίσεις- είναι άμεσα αναλήψιμο. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Χαμ-ένα Τέλος: Μιλάμε ουσιαστικά για επιστροφή* στα παρολί. Εφόσον, το δελτίο χαθεί για μία επιλογή, τότε το ποντάρισμα σου θα επιστραφεί*. Θα πρέπει βέβαια να γνωρίζεις πως η συγκεκριμένη προσφορά* αφορά τα δελτία με τουλάχιστον πέντε επιλογές αγώνων και δεν ισχύει για το live betting. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σφύριξες… κι έληξε στο 88′: Έχει τύχει σε όλους μας, να χάνεται το στοίχημα μας στα τελευταία λεπτά των αγώνων. H Novibet μας γλυτώνει από τη χασούρα, εφόσον η επιλογή μας πήγαινε ταμείο μέχρι το 88ο λεπτό της αναμέτρησης και μας επιστρέφει* το ποντάρισμα. Θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζετε πως η συγκεκριμένη προσφορά* απευθύνεται μόνο στο live betting. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Novibet Πληροφορίες για τις υπηρεσίες

Πέραν των προσφορών* της, η Novibet παίζει «δυνατά» και στην παροχή υπηρεσιών στα μέλη της, προκειμένου να τους λύσει τα χέρια. Πως; Με live streaming*, cash out* και κάποιες ακόμα δυνατότητες που κάνουν το στοίχημα ευκολότερο.

Live Streaming*: Πρόκειται για μία από τις τελευταίες… πινελιές που έβαλε ο μπουκ. Επιτρέπει στους παίκτες να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των παιχνιδιών που έχουν ποντάρει, ώστε να έχουν πιο.. σφαιρική άποψη για την εξέλιξη των αγώνων.

Cash Out*: Είναι πλεονέκτημα για τον παίκτη, να έχει τη δυνατότητα να «κλείσει» έγκαιρα τα στοιχήματα του. Μπορεί έτσι να εξασφαλίσει το κέρδος, ακόμα κι αν το παιχνίδι πάει να στραβώσει.

Bet Referral*: Είναι μια πρωτότυπη υπηρεσία που προσφέρει η Novibet. Τι είναι αυτό; Δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να μιλήσει απευθείας στους traders της στοιχηματικής και να αιτηθεί να του αυξηθούν τα όρια πονταρίσματος, ή να δημιουργήσουν αποδόσεις για ένα στοίχημα που δεν προσφέρεται.

21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Μας ρωτήσατε….

Υπάρχει επιβράβευση* για νέα μέλη;

Όλα τα νέα μέλη της Novibet μπορούν αν το επιθυμούν να πάρουν την ειδική προσφορά* για τους παίκτες. Επειδή ωστόσο ο Κανονισμός Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368) δεν επιτρέπει στις στοιχηματικές πλατφόρμες να προωθούν σε μη-μέλη τους ποσά που αφορούν προσφορές*, θα πρέπει πρώτα να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή για να ενημερωθείτε περαιτέρω. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τι είναι το Χαμ-ένα Τέλος;

Το «Χαμ-ένα Τέλος» είναι μια αποκλειστική προσφορά* της Novibet και απευθύνεται στους φαν των παρολί. Αν χάσουν το δελτίο τους για μία επιλογή, η πλατφόρμα του επιστρέφει το ποντάρισμα τους. Σημαντική παράμετρος, να έχουν συμπεριληφθεί τουλάχιστον πέντε παιχνίδια. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τι είναι το Bet Referral*;

Το «Bet Referral*» είναι μια πρωτότυπη υπηρεσία της Novibet. Ο παίκτης έχει το δικαίωμα να έρθει απευθείας σε επαφή με τους traders, για να αιτηθεί να του αυξηθούν τα όρια πονταρίσματος. Μπορεί επίσης να ζητήσει να του φτιάξουν κάποιο στοίχημα που προηγουμένως δεν ήταν διαθέσιμο. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πού μπορώ να δω τις προσφορές* της Novibet;

Υπάρχει συγκεκριμένη σελίδα που αναγράφονται όλες οι προσφορές* του book για τα μέλη του. Ωστόσο, ο Κανονισμός της ΕΕΕΠ απαγορεύει τόσο στη Novibet, όσο και τις υπόλοιπες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να προβάλουν σε μη μέλη τους όσα έχουν να κάνουν με τις προωθητικές τους ενέργειες. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Είναι οι προσφορές* διαθέσιμες μέσω Neteller και Skrill;

Και τα δύο διάσημα ηλεκτρονικά πορτοφόλια είναι διαθέσιμα στη Novibet τόσο για καταθέσεις, όσο και για αναλήψεις. Ωστόσο, για να δεις αν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο κομμάτι των προσφορών*, θα πρέπει να συνδεθείς στον λογαριασμό του. Αυτό, καθώς ο μπουκ απαγορεύεται να προβάλει σε μη-μέλη του τις προσφορές* του. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Υπάρχουν προσφορές* για υπάρχοντα μέλη;

Καθημερινά η Novibet έχει μια σειρά από προωθητικές ενέργειες για τα μέλη της. Για παράδειγμα υπάρχουν παιχνίδια με 0% γκανιότα** (**Αφορά την επιλογή «Νικητής αγώνα» πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη), υπάρχουν προσφορές* που αφορούν τα παρολί, όπως επίσης και επιστροφή* χρημάτων υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Εγγραφή στην Νovibet 21+ UKGC

Γενικές πληροφορίες

Ιστοσελίδα

www.novibet.gr

Έτος ίδρυσης

2010

Άδεια

Ηνωμένο Βασίλειο

Ωράριο Επικοινωνίας

24/7

Email Επικοινωνίας

[email protected]

Τηλέφωνο

+30 2111985707

Τηλεφωνική Χρέωση

Αστική

Ελληνικό τμήμα

Ναι

Γλώσσες

Ελληνικά

Γλώσσες Επικοινωνίας

Ελληνικά

Τρόποι Επικοινωνίας

Email, Τηλέφωνο, Skype, Viber, Live Chat, Μήνυμα Λογαριασμού

Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Ναι

Νομίσματα

EU

Πλατφόρμες

Mobile, Android

Συναλλαγές

Τρόποι Κατάθεσης
 • ΔΙΑΣ
 • Visa Electron
 • Fast Bank Transfer
 • Bank Transfer
 • MasterCard
 • Skrill 1 Tap
 • Skrill
 • Neteller
 • Moneysafe
 • Paysafe
 • Visa
 • Viva Wallet
Τρόποι Ανάληψης
 • Visa Electron
 • Bank Transfer
 • Skrill
 • Neteller
 • Moneysafe
 • Paysafe
 • Visa
 • Viva Wallet
Ελάχιστη Κατάθεση

1€

Ελάχιστη Ανάληψη

10€

Χρέωση Κατάθεσης

Δωρεάν

Προσφορές & Νέα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εγγραφή στην Νovibet 21+ UKGC

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ 21+ UKGC

Σύμφωνα με τον κανονισμό εμπορικής επικοινωνίας της ΕΕΕΠ απαγορεύονται ρητά να χρησιμοποιούνται οι λέξεις που αναγράφουν «Bonus – Μπόνους – Μπονους Εγγραφης – Bonus Eggrafis – Bet Bonus“, οι αναφορές σε χρηματικά ποσά (πχ 100% Bonus έως 100€), οι προτροπές τύπου («Παίξε» «Πόνταρε», Στοιχημάτισε» κλπ), ενώ δεν επιτρέπεται να αναγράφονται αποδόσεις (πχ η ισοπαλία δίνεται σε απόδοση 3,10)… Το bonus-eggrafis.gr ενημερώνει χωρίς να προτρέπει κάποιον να συμμετέχει σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, σεβόμενο απόλυτα τον κανονισμό!