X *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. H συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Οποιαδήποτε αναφορά σε προσφορές*, προγράμματα ανταμοιβής*, πριμ* και έπαθλα* δεν συνοδεύεται από ποσά καθώς απαγορεύεται από τους κανονισμούς της ΕΕΕΠ. Για να δείτε τις προσφορές* θα πρέπει είστε εγγεγραμμένο μέλος της πλατφόρμας.

Γιατί να παίξεις
 • Kαλό πρόγραμμα προσφορών
 • Cash-out
 • Αξιόπιστη πλατφόρμα
 • Ασιατικά χάντικαπ
Παίξε Νόμιμα
slide-1

Αξιολόγηση

Συνολική βαθμολογία
8.67
Αγορές 8.7/10
Αποδόσεις 8.6/10
Live Betting/Video 8.5/10
Μέθοδοι Πληρωμής 9/10
Εξυπηρέτηση 8.8/10
Mobile 8.1/10
Αδειοδότηση 9.5/10
Ταχύτητα Αναλήψεων 8.5/10
Προσφορές 9/10
Ιστοσελίδα 8/10

Θετικά & Αρνητικά

Πλεονεκτήματα

 • Cash-Out & Live Streaming
 • VIP πρόγραμμα
 • Πολλές προσφορές
 • Ενισχυμένες αποδόσεις
 • Πολύ καλό Mobile

Μειονεκτήματα

 • Θα θέλαμε καλύτερες αποδόσεις
 • Λίγες αγορές στο μπάσκετ

Live Betting

Πλατφόρμες

Ιδιόκτητη

Cash Out

Ναι

Live Παρολί

Ναι

Συνδυασμός Prematch + Live

Ναι

Live Streaming

Ναι

Επιπλέον Live Αγορές

Ασιατικό Χάντικαπ, Κόρνερ, Εναλλακτικά Χάντικαπ (Basket), Game Χάντικαπ, Νικητής Game (Tennis)

Ελάχ. Ποντάρισμα

0.10€

Extra Live Bet Πληροφορίες

Γηπεδάκι

Ναι

Live Στατιστικά

Ναι

Novibet Εγγραφή

Με ταχύτατη εξέλιξη, αυτή τη στιγμή η Novibet συγκαταλέγεται στις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα. Διαθέτει τη δική της ιδιόκτητη πλατφόρμα, που έχει δημιουργηθεί έτσι, ώστε να διευκολύνει τον παίκτη, ενώ φημίζεται για τα πολλά ειδικά στοιχήματα και τα κορυφαία fun bets που κατά καιρούς προσφέρει.

Στα παραπάνω, προσθέστε τα καθημερινά παιχνίδια με μηδενική γκανιότα* (Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη) και τις υπόλοιπες προσφορές* του book, που κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό το προϊόν της. Διαθέσιμα είναι επίσης, το cash out* και το live streaming.

Novibet προσφορές*

Σε καθημερινή βάση, η Novibet έχει μια σειρά από ιδιαίτερα δελεαστικές προωθητικές ενέργειες για τη μέλη της. Μερικά από τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού προσφέρονται με 0% γκανιότα* (Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη), ενώ η σχετική ανταμοιβή υπάρχουν και για τους λάτρεις των παρολί, όπως επίσης επιστροφές στοιχημάτων.

0% γκανιότα* (Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη): Η Novibet είναι μία από τις λίγες πλατφόρμες στην Ελλάδα που προσφέρουν καθημερινά στα μέλη τους παιχνίδια χωρίς γκανιότα*. Ο μπουκ δηλαδή, αφαιρεί το δικό του κέρδος από τις αποδόσεις και πολλαπλασιάζει το κέρδος σε κάποια από τα σημαντικότερα ματς του προγράμματος, εφόσον η επιλογή του παίκτη πληρωθεί.

Αυτόματη ενίσχυση στα παρολί*: Δεν πρόκειται για την «κλασική» ενίσχυση στα παρολί. Η Novibet το πάει παρακάτω! Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον παίκτη. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά όλες τις αποδόσεις και όλα τα αθλήματα, είτε prematch, είτε στο live. Το ακόμα καλύτερο είναι πως το ποσό -εφόσον κερδίσεις- είναι άμεσα αναλήψιμο.

Χαμ-ένα Τέλος: Μιλάμε ουσιαστικά για επιστροφή στα παρολί. Εφόσον, το δελτίο χαθεί για μία επιλογή, τότε το ποντάρισμα σου θα επιστραφεί. Θα πρέπει βέβαια να γνωρίζεις πως η συγκεκριμένη προσφορά* αφορά τα δελτία με τουλάχιστον πέντε επιλογές αγώνων και δεν ισχύει για το live betting.

Σφύριξες… κι έληξε στο 88′: Έχει τύχει σε όλους μας, να χάνεται το στοίχημα μας στα τελευταία λεπτά των αγώνων. H Novibet μας γλυτώνει από τη χασούρα, εφόσον η επιλογή μας πήγαινε ταμείο μέχρι το 88ο λεπτό της αναμέτρησης και μας επιστρέφει το ποντάρισμα. Θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζετε πως η συγκεκριμένη προσφορά απευθύνεται μόνο στο ζωντανό στοιχηματισμό.

Novibet Πληροφορίες για τις υπηρεσίες

Πέραν των προσφορών της, η Novibet παίζει «δυνατά» και στην παροχή υπηρεσιών στα μέλη της, προκειμένου να τους λύσει τα χέρια. Πως; Με live streaming, cash out και κάποιες ακόμα δυνατότητες που κάνουν το στοίχημα ευκολότερο.

Live Streaming: Πρόκειται για μία από τις τελευταίες… πινελιές που έβαλε ο μπουκ. Επιτρέπει στους παίκτες να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των παιχνιδιών που έχουν ποντάρει, ώστε να έχουν πιο.. σφαιρική άποψη για την εξέλιξη των αγώνων.

Cash Out*: Είναι πλεονέκτημα για τον παίκτη, να έχει τη δυνατότητα να «κλείσει» έγκαιρα τα στοιχήματα του. Μπορεί έτσι να εξασφαλίσει το κέρδος, ακόμα κι αν το παιχνίδι πάει να στραβώσει.

Bet Referral: Είναι μια πρωτότυπη υπηρεσία που προσφέρει η Novibet. Τι είναι αυτό; Δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να μιλήσει απευθείας στους traders και να αιτηθεί να του αυξηθούν τα όρια πονταρίσματος, ή να δημιουργήσουν αποδόσεις για ένα στοίχημα που δεν προσφέρεται.

Μας ρωτήσατε….

Υπάρχει επιβράβευση για νέα μέλη;

Όλα τα νέα μέλη της Novibet επιβραβεύονται στην πρώτη τους κατάθεση. Επειδή ωστόσο ο Κανονισμός Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368) δεν επιτρέπει στις στοιχηματικές πλατφόρμες να προωθούν σε μη-μέλη τους ποσά που αφορούν μπόνους και δωρεάν στοιχήματα, θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει εγγραφή για να ενημερωθείτε περαιτέρω.

Τι είναι το Χαμ-ένα Τέλος;

Το «Χαμ-ένα Τέλος» είναι μια αποκλειστική προσφορά της Novibet και απευθύνεται στους φαν των παρολί. Αν χάσουν το δελτίο τους για μία επιλογή, η πλατφόρμα του επιστρέφει το ποντάρισμα τους. Σημαντική παράμετρος, να έχουν συμπεριληφθεί τουλάχιστον πέντε παιχνίδια.

Τι είναι το Bet Referral;

Το «Bet Referral» είναι μια πρωτότυπη υπηρεσία της Novibet. Ο παίκτης έχει το δικαίωμα να έρθει απευθείας σε επαφή με τους traders, για να αιτηθεί να του αυξηθούν τα όρια πονταρίσματος. Μπορεί επίσης να ζητήσει να του φτιάξουν κάποιο στοίχημα που προηγουμένως δεν ήταν διαθέσιμο.

Πού μπορώ να δω τις προσφορές της Novibet;

Υπάρχει συγκεκριμένη σελίδα που αναγράφονται όλες οι προσφορές του book για τα μέλη του. Ωστόσο, ο Κανονισμός της ΕΕΕΠ απαγορεύει τόσο στη Novibet, όσο και τις υπόλοιπες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα, να προβάλουν όσα έχουν να κάνουν με τις προωθητικές τους ενέργειες.

Είναι οι προσφορές διαθέσιμες μέσω Neteller και Skrill;

Και τα δύο διάσημα ηλεκτρονικά πορτοφόλια είναι διαθέσιμα στη Novibet τόσο για καταθέσεις, όσο και για αναλήψεις. Ωστόσο, για να δεις αν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο κομμάτι των προσφορών, θα πρέπει να συνδεθείς στον λογαριασμό του. Αυτό, καθώς ο μπουκ απαγορεύεται να προβάλει σε μη-μέλη του όσα έχουν να κάνουν με τις προσφορές του.

Υπάρχουν προσφορές για υπάρχοντα μέλη;

Καθημερινά η Novibet έχει μια σειρά από προωθητικές ενέργειες για τα μέλη του. Για παράδειγμα υπάρχουν παιχνίδια με 0% γκανιότα* (Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη), υπάρχουν προσφορές που αφορούν τα παρολί, όπως επίσης και επιστροφή χρημάτων υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Εγγραφή στην Νovibet

Γενικές πληροφορίες

Ιστοσελίδα

www.novibet.gr

Έτος ίδρυσης

2010

Άδεια

Ηνωμένο Βασίλειο

Ωράριο Επικοινωνίας

24/7

Τηλέφωνο

+44 (20) 32900310

Τηλεφωνική Χρέωση

Διεθνής

Ελληνικό τμήμα

Ναι

Γλώσσες

Ελληνικά

Γλώσσες Επικοινωνίας

Ελληνικά

Τρόποι Επικοινωνίας

Email, Τηλέφωνο, Live Chat, Μήνυμα Λογαριασμού

Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Ναι

Νομίσματα

EU

Συναλλαγές

Τρόποι Κατάθεσης
 • ΔΙΑΣ
 • Visa Electron
 • Fast Bank Transfer
 • Bank Transfer
 • MasterCard
 • Skrill 1 Tap
 • Skrill
 • Neteller
 • Moneysafe
 • Paysafe
 • Visa
 • Viva Wallet
Τρόποι Ανάληψης
 • Visa Electron
 • Bank Transfer
 • Skrill
 • Neteller
 • Moneysafe
 • Paysafe
 • Visa
 • Viva Wallet
Ελάχιστη Κατάθεση

1€

Ελάχιστη Ανάληψη

10€

Χρέωση Κατάθεσης

Δωρεάν

Προσφορές & Νέα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εγγραφή στην Νovibet

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Σύμφωνα με τον κανονισμό εμπορικής επικοινωνίας της ΕΕΕΠ απαγορεύονται ρητά να χρησιμοποιούνται οι λέξεις που αναγράφουν «Bonus – Μπόνους – Μπονους Εγγραφης – Bonus Eggrafis – Bet Bonus“, οι αναφορές σε χρηματικά ποσά (πχ 100% Bonus έως 100€), οι προτροπές τύπου («Παίξε» «Πόνταρε», Στοιχημάτισε» κλπ), ενώ δεν επιτρέπεται να αναγράφονται αποδόσεις (πχ η ισοπαλία δίνεται σε απόδοση 3,10)… Το bonus-eggrafis.gr ενημερώνει χωρίς να προτρέπει κάποιον να συμμετέχει σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, σεβόμενο απόλυτα τον κανονισμό!