X *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. H συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Οποιαδήποτε αναφορά σε προσφορές*, προγράμματα ανταμοιβής*, πριμ* και έπαθλα* δεν συνοδεύεται από ποσά καθώς απαγορεύεται από τους κανονισμούς της ΕΕΕΠ. Για να δείτε τις προσφορές* θα πρέπει είστε εγγεγραμμένο μέλος της πλατφόρμας.

Γιατί να Παίξεις
 • Ασιατικά χάντικαπ
 • Ευέλικτη στις συναλλαγές
 • Καλές αποδόσεις
 • Αξιόπιστη πλατφόρμα
Παίξε Νόμιμα
slide-1

Αξιολόγηση

Συνολική βαθμολογία
8.44
Αγορές 8.5/10
Αποδόσεις 8.4/10
Live Betting/Video 8.2/10
Μέθοδοι Πληρωμής 8.6/10
Εξυπηρέτηση 7/10
Mobile 9/10
Αδειοδότηση 9/10
Ταχύτητα Αναλήψεων 8.5/10
Προσφορές 8/10
Ιστοσελίδα 9.2/10

Βαθμολογήστε την στοιχηματική

Interwetten Εγγραφή
8.4/10(17 Αξιολογήσεις)

Θετικά & Αρνητικά

Πλεονεκτήματα

 • Προσφέρει Cash-Out*
 • Καταθέσεις με Paysafe
 • Εφαρμογή για κινητά
 • Ασιατικά χάντικαπ
 • Αξιόπιστο Brand
 • Πολύ καλό καζίνο

Μειονεκτήματα

 • Χαμηλά μέγιστα όρια
 • Απουσία Live Chat
 • Χρεώσεις στις συναλλαγές

Live Betting

Πλατφόρμες

SB Betting

Cash Out

Ναι

Live Παρολί

Ναι

Συνδυασμός Prematch + Live

Ναι

Live Streaming

Όχι

Επιπλέον Live Αγορές

Ασιατικό Χάντικαπ, Κόρνερ, Εναλλακτικά Χάντικαπ (Basket), Game Χάντικαπ, Νικητής Game (Tennis)

Extra Live Bet Πληροφορίες

Γηπεδάκι

Ναι

Live Στατιστικά

Ναι

Interwetten Εγγραφή

Η Interwetten μιλάμε είναι μία στοιχηματική ιστοσελίδα πρωτοπόρος στο online στοίχημα, με φήμη σε παγκόσμιο επίπεδο. Το όνομα του αυστριακού bookmaker είναι… συνώνυμο της ασφάλειας και της αξιοπιστίας, κάτι που σημαίνει πως τα χρήματα σας είναι εγγυημένα και δεν υπάρχουν καθυστερήσεις στις αναλήψεις.

Ατού τις Interwetten οι υψηλές αποδόσεις στα φαβορί και στα πρωταθλήματα της Κεντρικής Ευρώπης (κυρίως Γερμανία – Αυστρία).  Σημαντικά της «όπλα» είναι το multilive και το cash out*, ενώ σε ότι αφορά τις προσφορές* της μπορεί να μην είναι από τις πιο δραστήριες πλατφόρμες, ωστόσο τα μέλη της συχνά-πυκνά λαμβάνουν διάφορες επιβραβεύσεις.

Interwetten Προσφορές*

Eίναι από τις στοιχηματικές πλατφόρμες που δεν φημίζονται για τις προωθητικές τους ενέργειες η Interwetten. Ωστόσο, βρίσκεται πάντα δίπλα στα μέλη της και με την πρώτη ευκαιρία τον επιβραβεύει*. Φέτος μάλιστα παίζει… δυνατά, αφού συμπληρώνει 30 χρόνια από την ίδρυση της. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε εγγεγραμένα μέλη για να δείτε τις προσφορές* της Interwetten. Κάποιες από αυτές είναι:

Στοιχήματα Ποδόσφαιρο Boost*: Είναι μια από τις «αγαπημένες» επιλογές των παικτών. Ο μπουκ διαλέγει κάποια από τα σημαντικότερα παιχνίδια του προγράμματος της ημέρας και «δυναμώνει» την απόδοση, δίνοντας στα μέλη του την ευκαιρία να παίξουν σε καλύτερη απόδοση. Πάντα να έχεις στο μυαλό σου ωστόσο, πως ανάλογα τη στοιχηματική αλλάζουν και οι προϋποθέσεις για να συμμετέχεις. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αποδόσεις κάτω από 2.00: Πρωτοποριακή ενέργεια, με τον παίκτη να έχει τη δυνατότητα να βρει συγκεντρωμένες όλες τις αποδόσεις κάτω του διπλασιασμού που υπάρχουν στο κουπόνι της ημέρας. Το εντυπωσιακό είναι πως δεν αφορά μόνο τα «σιγουράκια» στο ποδόσφαιρο, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε όλα τα αθλήματα.

Στοίχημα τελευταίας στιγμής: Ανάλογα με τις «Αποδόσεις κάτω από 2.00», σε αυτή την περίπτωση ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να βρει συγκεντρωμένα όλα τα γεγονότα που ξεκινάνε μέσα στα επόμενα λεπτά, μαζί με τις αποδόσεις για το καθένα. Και σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε τα αθλήματα που σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Interwetten Πληροφορίες για τις υπηρεσίες

Μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες της Interwetten είναι το live streaming*, με το προϊόν της να γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό για τους παίκτες.  Η πλατφόρμα της είναι σχεδιασμένη για να σου λύνει τα χέρια. Το ίδιο ισχύει και για τις υπηρεσίες της στα μέλη της, οι οποίες είναι εξίσου εύχρηστες, είτε από υπολογιστή, είτε από κινητό.

Multilive: Για εκείνους που παίζουν live betting, η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ότι πρέπει. Η Interwetten δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ταυτόχρονα την εξέλιξη πολλών γεγονότων. Έτσι, μπορεί να έχει πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα στοιχήματα του.

Cash Out*: Ο μπουκ δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη, να πάρει στα χέρια του τον έλεγχο των ανοιχτών του στοιχημάτων και να αποφασίσει ο ίδιος αν θέλει να τα «κλείσει» και να μειώσει το ρίσκο στα τελευταία λεπτά.

Application: Η Interwetten είναι μία από τις λίγες πλατφόρμες στην Ελλάδα που διαθέτουν mobile app, τόσο για Android, όσο και για iOS συσκευές. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και γρήγορο, ενώ δίνει τη δυνατότητα εισόδου ακόμα και με… δακτυλικό αποτύπωμα.

Live Streaming*: Πρόκειται για «όπλο» στα χέρια όσων παίζουν live betting. Κι αυτό διότι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε ζωντανή εξέλιξη την πορεία των αναμετρήσεων που ποντάρουν. Αυτή τη στιγμή διαθέσιμες είναι οι λίγκες από την Ελβετία, τη Δανία και την Αυστρία.

Στατιστικά: Εξίσου σημαντική υπηρεσία που παρέχει η Interwetten. Με αυτό τον τρόπο δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να μελετήσουν όλα τα στατιστικά στοιχεία που θεωρούν σημαντικά, πριν καταλήξουν στο ποντάρισμα που θα κάνουν.

Μας ρωτήσατε…

Πως κάνω Interwetten εγγραφή;

Δεν διαφέρει σε τίποτα η συγκεκριμένη διαδικασία, από εκείνη που ακολουθείτε στις υπόλοιπες στοιχηματικές. Πάνω δεξιά θα βρείτε την επιλογή «Εγγραφή». Θα σας ανοίξει μια φόρμα εγγραφής στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε με προσοχή τα στοιχεία σας. Μόλις ολοκληρώσετε την Interwetten εγγραφη σας, θα σας έρθει με email ένας σύνδεσμος, για να τον πατήσετε και να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας.

Τι είναι το Multilive της Interwetten;

Πρόκειται για μια υπηρεσία της Interwetten, με την οποία επιτρέπει στα μέλη της να παρακολουθούν ταυτόχρονα πολλά γεγονότα. Έτσι, στην ουσία τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο στα πονταρίσματα τους.

Που μπορώ να δω τις προσφορές της Interwetten;

Δυστυχώς τις προσφορές της Interwetten μπορούν να τις δουν μόνο τα μέλη της. Ο Κανονισμός της ΕΕΕΠ δεν επιτρέπει στις στοιχηματικές πλατφόρμες να προωθούν ποσά που έχουν να κάνουν με freebets. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις λογαριασμός και να συνδεθείς στην ιστοσελίδα της, αν θες να δεις τις προσφορές της.

 

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

Εγγραφή στην Interwetten

Γενικές πληροφορίες

Ιστοσελίδα

www.interwetten.gr

Έτος ίδρυσης

2014 (.gr), 1990 (.com)

Άδεια

Μάλτα

Ωράριο Επικοινωνίας

11:00-22:00

Email Επικοινωνίας

[email protected]

Τηλέφωνο

0035623276208

Τηλεφωνική Χρέωση

Δωρεάν

Εισαγμένη στο Χρηματιστήριο

Ναι

Ελληνικό τμήμα

Ναι

Γλώσσες

Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά

Γλώσσες Επικοινωνίας

Ελληνικά

Τρόποι Επικοινωνίας

Email, Τηλέφωνο, Μήνυμα Λογαριασμού

Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Ναι

Νομίσματα

EU

Global Alexa Rank

173,183

Πλατφόρμες

Mobile, Tablet, Android

Συναλλαγές

Τρόποι Κατάθεσης
 • Bank Transfer
 • Maestro
 • MasterCard
 • Skrill 1 Tap
 • Skrill
 • Neteller
 • Visa
 • Viva Wallet
Τρόποι Ανάληψης
 • Bank Transfer
 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • Moneysafe
 • Visa
 • Viva Wallet
Ελάχιστη Κατάθεση

10€

Ελάχιστη Ανάληψη

30€

Χρέωση Κατάθεσης

2%

Προσφορές & Νέα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εγγραφή στην Interwetten 21+ MGA

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε καθημερινά νέες προσφορές* στοιχήματος!

Σύμφωνα με τον κανονισμό εμπορικής επικοινωνίας της ΕΕΕΠ απαγορεύονται ρητά να χρησιμοποιούνται οι λέξεις που αναγράφουν «Bonus – Μπόνους – Μπονους Εγγραφης – Bonus Eggrafis – Bet Bonus“, οι αναφορές σε χρηματικά ποσά (πχ 100% Bonus έως 100€), οι προτροπές τύπου («Παίξε» «Πόνταρε», Στοιχημάτισε» κλπ), ενώ δεν επιτρέπεται να αναγράφονται αποδόσεις (πχ η ισοπαλία δίνεται σε απόδοση 3,10)… Το bonus-eggrafis.gr ενημερώνει χωρίς να προτρέπει κάποιον να συμμετέχει σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, σεβόμενο απόλυτα τον κανονισμό!