Ειδικές Προσφορές* – Έπαθλα

Τις «κλασικές» προωθητικές ενέργειες με προσφορές* και επιστροφές* σε μονά και παρολί, λίγο – πολύ θα τις βρείτε παντού. Με τον ανταγωνισμό να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, οι στοιχηματικές πλατφόρμες φροντίζουν να κρατάνε… ζεστά τα μέλη τους Διαβάστε Περισσότεραμε διάφορες ειδικές προσφορές* και έπαθλα*, τα οποία κάνουν πιο διασκεδαστικό το παιχνίδι και -στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον- είναι ιδιαίτερα πρωτότυπα. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε όλες τις ειδικές προσφορές* που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, για να γνωρίζεις τι… παίζει πριν παίξεις. Σε κάθε περίπτωση, σε συμβουλεύουμε πριν «ενεργοποιηθείς» να έχεις διαβάσει προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτουν οι books για να έχεις δικαίωμα συμμετοχής.


Διαβάστε Λιγότερα

×

Το Bonus-eggrafis.gr βγήκε στον αέρα το 2017, με καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα ώστε να καλύψει τις απορίες σας σχετικά με το πεδίο προσφορών* των Bookmakers και να κάνει σύγκρισή μεταξύ των προσφορών* τους.
Πλέον το περιεχόμενο όλων των σελίδων που διαβάζετε στο Bonus-eggrafis.gr δεν είναι εφικτό να ανανεώνεται όπως θα θέλαμε καθώς η Ε.Ε.Ε.Π. έχει απαγορεύσει ρητά τις αναφορές σχετικά με Bonus πρώτης κατάθεσης*, προσφορές*, προγράμματα ανταμοιβής*, πριμ*, έπαθλα* κλπ.
Στις σελίδες του Bonus-eggrafis.gr θα μπορείτε να διαβάσετε μόνο τα είδη των προσφορών* (γενικά) που υπάρχουν στην Ελλάδα και πως λειτουργούν, χωρίς λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος Bookmaker έχει τους καλύτερους όρους ή τις καλύτερες προσφορές*. 21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ειδικές προσφορές* για στοίχημα

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε καθημερινά νέες προσφορές* στοιχήματος!

Σύμφωνα με τον κανονισμό εμπορικής επικοινωνίας της ΕΕΕΠ απαγορεύονται ρητά να χρησιμοποιούνται οι λέξεις που αναγράφουν «Bonus – Μπόνους – Μπονους Εγγραφης – Bonus Eggrafis – Bet Bonus“, οι αναφορές σε χρηματικά ποσά (πχ 100% Bonus έως 100€), οι προτροπές τύπου («Παίξε» «Πόνταρε», Στοιχημάτισε» κλπ), ενώ δεν επιτρέπεται να αναγράφονται αποδόσεις (πχ η ισοπαλία δίνεται σε απόδοση 3,10)… Το bonus-eggrafis.gr ενημερώνει χωρίς να προτρέπει κάποιον να συμμετέχει σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, σεβόμενο απόλυτα τον κανονισμό!