X *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. H συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Οποιαδήποτε αναφορά σε προσφορές*, προγράμματα ανταμοιβής*, πριμ* και έπαθλα* δεν συνοδεύεται από ποσά καθώς απαγορεύεται από τους κανονισμούς της ΕΕΕΠ. Για να δείτε τις προσφορές* θα πρέπει είστε εγγεγραμμένο μέλος της πλατφόρμας.

Γιατί να παίξεις
 • Πολλά Combo- Bets
 • Ταχύτατες αναλήψεις
 • Ανταγωνιστικές Αποδόσεις
 • Cash-Out και Live Streaming
Παίξε Νόμιμα
slide-1

Αξιολόγηση

Συνολική βαθμολογία
8.23
Αγορές 8/10
Αποδόσεις 8.3/10
Live Betting/Video 7/10
Μέθοδοι Πληρωμής 9/10
Εξυπηρέτηση 8.5/10
Mobile 8/10
Αδειοδότηση 9/10
Ταχύτητα Αναλήψεων 8.5/10
Προσφορές 8/10
Ιστοσελίδα 8/10

Θετικά & Αρνητικά

Πλεονεκτήματα

 • Υψηλές αποδόσεις στα over/under
 • Αναλήψεις και τα Σαββατοκύριακα
 • Eναλλακτικά χάντικαπ στο μπάσκετ
 • Virtual Games
 • Πολλά ειδικά σε pre-match αγορές
 • Live Streaming*
 • Cash-Out*

Μειονεκτήματα

 • Απουσία ασιατικών χάντικαπ
 • Δεν προσφέρει σε όλα τα πρωταθλήματα κόρνερ στο live
 • Χρεώσεις σε τραπεζικές αναλήψεις

Live Betting

Πλατφόρμες

Ιδιόκτητη, Betsys, Openbet

Cash Out

Ναι

Live Παρολί

Ναι

Συνδυασμός Prematch + Live

Ναι

Live Streaming

Ναι

Επιπλέον Live Αγορές

Ασιατικό Χάντικαπ, Πόντοι παικτών Basket, Εναλλακτικά Χάντικαπ (Basket)

Ελάχ. Ποντάρισμα

0.10€

Extra Live Bet Πληροφορίες

Γηπεδάκι

Ναι

Live Στατιστικά

Ναι

Betshop Εγγραφή

Πάει να γίνει η στοιχηματική πλατφόρμα – έκπληξη της σεζόν. Η Betshop έχει εξελιχθεί τρομερά από τις αρχές του 2018, αφού βελτίωσε αισθητά τις αποδόσεις της και πρόσθεσε υπηρεσίες που ήταν ξένες στο ελληνικό κοινό.

Η μεγάλη ποικιλία σε combos και σε επιλογές live betting, είναι αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει, ενώ όσοι το “ψάχνουν” λίγο παραπάνω γνωρίζουν πως έχει τις καλύτερες αποδόσεις στα over/under. Διαθέσιμα είναι επίσης το cash out και το live streaming, κάνοντας ακόμα πιο ελκυστικό το πακέτο της, ενώ «δυνατά» παίζει και στον τομέα των προσφορών*.

* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Betshop Προσφορές*

Υπάρχουν καθημερινές προσφορές* για όλα τα γούστα. Τα… κλασικά πριμ σε κερδισμένα στοιχήματα, η «παραδοσιακή» επιστροφή στοιχήματος και πρόγραμμα επιβράβευσης* για τους πιστούς παίκτες. Ας τα δούμε αναλυτικά

Πριμ 200: H Betshop σου μπουστάρει τα κέρδη σε περίπτωση που το στοίχημα σου πάει ταμείο. Η μόνη προϋπόθεση είναι να έχεις ποντάρει σε οποιοδήποτε γεγονός και αποδόσεις μεγαλύτερες του 1.35.

Παρά 1: Πρόκειται για προσφορά* που αφορά όσους παίζουν σε παρολί. Αν λοιπόν το δελτίο χαθεί για μία μόνο επιλογή, ο book σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου και σε γλυτώνει από τη χασούρα.

«Replay» Reward Program: Η Betshop διαθέτει «δυνατό» πρόγραμμα επιβράβευσης*. Ανάλογα λοιπόν με την παικτική δραστηριότητα, αλλά και τα ποσά που ποντάρεις, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, φροντίζει να σου ανταποδίδει την εμπιστοσύνη.

Βetshop πληροφορίες για τις υπηρεσίες

Και σε αυτό το κομμάτι η Betshop παίζει… μπαλίτσα. Προσθέτει συνεχώς νέες υπηρεσίες για να κάνει ευκολότερη τη ζωή των παικτών. Πέρα λοιπόν από τα κλασικά (cash out, live streaming κτλ.) λοιπόν, θα βρεις και τα προτύπτα «Bet on Ticket», «MyCoupon».

Live Streaming: Είναι μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες της Betshop. Μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα του προγράμματος προσφέρονται σε live streaming και έτσι ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά την εξέλιξη τους, προκειμένου να έχει πιο… σφαιρική άποψη για τα στοιχήματα του.

Cash Out: Ας μην κρυβόμαστε! Το cash out είναι ένα από τα πιο σημαντικά όπλα για όσους ασχολούνται με τον ζωντανό στοιχηματισμό. Ο μπουκ λοιπόν, σου προσφέρει τη δυνατότητα να «κλείσεις» έγκαιρα τα bets σου, προκειμένου να εξασφαλίσεις το κέρδος ή να περιορίσεις τη χασούρα.

Bet on Ticket: Είναι μια από τις πιο πρωτότυπες υπηρεσίες της Betshop. Ακόμα κι αν δεν έχεις προλάβει να μελετήσεις το κουπόνι της ημέρας, μπορείς να κάνει παιχνίδι με το διαμορφωμένο παρολί που σου προτείνει ο book με βάση τις τάσεις της αγοράς.

My Coupon: Η τελευταία προσθήκη της Betshop. Σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις τα αθλήματα και τα πρωταθλήματα που σε ενδιαφέρουν, να διαμορφώσεις το δικό σου κουπόνι και να παίξεις ότι και όποτε θέλεις.

Μας ρωτήσατε….

Υπάρχει επιβράβευση για νέα μέλη;

Η Betshop είναι πολύ ενεργή στο κομμάτι των προωθητικών της ενεργειών. Ωστόσο, βάσει του Κανονισμού Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368) -όπως και οι υπόλοιπες στοιχηματικές πλατφόρμες- δεν έχει δικαίωμα να της διαφημίζει σε μη-μελη της. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείς στην ιστοσελίδα της, για να δεις τι “παίζει”.

Τι είναι το Πριμ 200;

Το «Πριμ 200» είναι μία από τις προσφορές* της Betshop. Πρόκειται για μία επιβράβευση των παικτών από τον μπουκ στα κερδισμένα στοιχήματα, με επιπλέον κέρδη. Το μόνο που ο παίκτης έχει να κάνει, είναι να έχει ποντάρει σε αγώνες με αποδόσεις ανώτερες του 1.35.

Τι είναι το Παρά 1 της Betshop;

Η συγκεκριμένη προσφορά* της Betshop αφορά όσους παίζουν σε παρολί. Ο μπουκ φροντίζει να μειώνει το ρίσκο και έτσι αν το δελτίο σου χαθεί για μία μόνο επιλογή, τότε σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου. Είναι πάντως σημαντικό να γνωρίσει σε ποιές περιπτώσεις ισχύει η προσφορά*.

Που μπορώ να δω τις προσφορές* της Betshop;

Δυστυχώς αν δεν είσαι μέλος της Betshop δεν μπορείς να τις δεις. Ο Κανονισμός της ΕΕΕΠ απαγορεύει στις στοιχηματικές πλατφόρμες να προωθούν τις προσφορές* τους σε μη-μέλη τους. Έτσι, θα πρέπει πρώτα να έχεις εγγραφεί στην πλατφόρμα για να έχεις πρόσβαση στις προωθητικές της ενέργειες.

Είναι οι προσφορές* διαθέσιμες μέσω Neteller και Skrill;

Και τα δύο διάσημα ηλεκτρονικά πορτοφόλια είναι διαθέσιμα για τις συναλλαγές των παικτών με τη Betshop. Για να δεις ωστόσο αν υπάρχουν περιορισμοί στις προσφορές*, θα πρέπει πρώτα να εισέλθεις στην ιστοσελίδα της, αφού οι books έχουν σταματήσει να διαφημίζουν ότι έχει να κάνει με τις προωθητικές τους ενέργειες.

Υπάρχουν προσφορές* για υπάρχοντα μέλη;

Υπάρχει μια σειρά από προσφορές* της Betshop, από τις οποίες επωφελούνται καθημερινά τα μέλη της. Εφόσον έχει εγγραφεί στην ιστοσελίδα της, μπορείς να τις δεις αναλυτικά. Κάποιες από αυτές ωστόσο, είναι το «Πριμ 200» και το «Παρά 1», ενώ υπάρχει και το πρόγραμμα ανταμοιβής για τους πιστούς της παίκτες.

* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Εγγραφή στην Betshop

Γενικές πληροφορίες

Ιστοσελίδα

www.betshop.gr

Έτος ίδρυσης

1996

Άδεια

Μάλτα

Ωράριο Επικοινωνίας

08:00-24:00

Email Επικοινωνίας

[email protected]

Τηλέφωνο

8012224141

Τηλεφωνική Χρέωση

Δωρεάν

Ελληνικό τμήμα

Ναι

Γλώσσες

Ελληνικά

Γλώσσες Επικοινωνίας

Ελληνικά

Τρόποι Επικοινωνίας

Email, Τηλέφωνο, Callback, Viber, Live Chat

Νομίσματα

EU

Global Alexa Rank

48.983

Πλατφόρμες

Mobile, Tablet, Windows Phone

Συναλλαγές

Τρόποι Κατάθεσης
 • Unistream
 • Fast Bank Transfer
 • Bank Transfer
 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • Moneysafe
 • Paysafe
 • Visa
Τρόποι Ανάληψης
 • Unistream
 • Fast Bank Transfer
 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • Moneysafe
 • Paysafe
 • Visa
Ελάχιστη Κατάθεση

5€

Ελάχιστη Ανάληψη

10€

Χρέωση Κατάθεσης

Δωρεάν

Προσφορές & Νέα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εγγραφή στην Betshop

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Σύμφωνα με τον κανονισμό εμπορικής επικοινωνίας της ΕΕΕΠ απαγορεύονται ρητά να χρησιμοποιούνται οι λέξεις που αναγράφουν «Bonus – Μπόνους – Μπονους Εγγραφης – Bonus Eggrafis – Bet Bonus“, οι αναφορές σε χρηματικά ποσά (πχ 100% Bonus έως 100€), οι προτροπές τύπου («Παίξε» «Πόνταρε», Στοιχημάτισε» κλπ), ενώ δεν επιτρέπεται να αναγράφονται αποδόσεις (πχ η ισοπαλία δίνεται σε απόδοση 3,10)… Το bonus-eggrafis.gr ενημερώνει χωρίς να προτρέπει κάποιον να συμμετέχει σε διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, σεβόμενο απόλυτα τον κανονισμό!